dilluns, 25 de febrer del 2013

Despertar escarabat

En despertar, no es va trobar al llit transformat en un insecte monstruós. No jeia damunt l'esquena dura talment com una closca, ni veia la panxa bruna segmentada per estreps arquejats; i tampoc no era tan prominent com per a què el cobrellit estigués a punt de relliscar del tot. Només que en Monterroso encara seguia allí. 




Imatge robada d'aquí

10 comentaris:

  1. Coi de Monterroso!

    Escarbats versus Monterroso... una alternativa impensada...

    ResponElimina
  2. Caram, senyora Carme, vostè sempre tan puntual! Si gairebé encara no havia publicat l'entrada, i ja tenia el seu comentari!

    En fi, què dir d'en Monterroso? Crec que és un dels grans desconeguts en el nostre entorn. A l'igual que Kafka, molta gent el coneix de nom, però pocs per obra (escrita, no obra de l'esperit sant, vostè ja m'entén, oi?)

    Moltes gràcies per passar-se per aquí. La seguiré esperant en el futur.

    ResponElimina
  3. La gent ha llegit poc Kafka, però tothom sap què vol dir "kafkià", i per què se l'associa amb un escarabat generalment també.
    Bona continuació de l'entrada anterior!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, senyora Bonals. Per cert, seguint el seu suggeriment, he activat la possibilitat d'inscrivir-vos en aquest lloc com a seguidor. És al final de la pàgina i, per descomptat, vostè és la primera persona a ser-hi convidada. A reveure i passi-ho bé.

      Elimina
  4. Jo també he arribat ací per casualitat. A mi no em resulta còmode fer-me'n seguidora dels blogs perquè si en seguesc molts em puc despistar, em resulta més còmode enllaçar els blogs al meu perquè quan publiqueu ho veig a l'esquerra de la meua pàgina, veig tota la llista de publicacions en el mateix espai i m'agrada més. Així doncs, t'enllace.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyora Novesflors, benvinguda a la meva humil morada. M'ha agradat molt la seva explicació de les coses, i la conclusió és que faci allò que més li convingui per tal d'estar còmoda, no faltaria més! Moltes gràcies pel seu comentari.

      Elimina
  5. Com qui sent ploure també he arribat fins aquí! A veure com evoluciona el despertar amb Monterroso. Salut, senyor Strike!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyora Sílvia, es diu vostè com una de les meves ex, la que em va deixar més escurat. Tot i així, la recordo amb carinyo, no es pensi. Per descomptat, vostè també és benvinguda i a més la seva presència serveix per constatar que el meu atractiu varonil segueix intacte malgrat els anys, ja que sembla que només atrec a dones. Moltes gràcies per la visita, i torni quan vulgui.

      Elimina
  6. Algun d'aquests antaradillus que es dediquen al naming i a la imatge corporativa li posarien PANEROLA a un automòbil?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciat senyor cansat, si això els hi garantís un èxit comercial, li posarien qualsevol nom, fins i tot el seu. S'imagina un Ford Cansat, per exemple? Podria ser el model que substituís el Fiesta, i es que ja se sap, després d'una bona Fiesta, un arriba a casa fet pols. O un Nissan Qedesqansa? Recordi que pel món està circulant un Mitsubishi (s'escriu així?) Pajero, tot i que van tenir la decència de canviar-li el nom per al mercat espanyol, rebatejant-lo com a Montero. Moltes gràcies pel seu comentari.

      Elimina

Només acceptaré missatges per escrit. Ignorin el contestador automàtic, si us plau