dimecres, 27 de febrer del 2013

Lletra petita



I ara, una pausa per a la publicitat.

Tornem en breu.


Imatge robada d'aquí




ATENCIÓ, OFERTA !!
Inscriviu-vos ara al blog, teniu temps fins el proper 31 de març, i us regalem una subscripció gratuïta (IVA inclòs) durant un any. I de regal, dos petons virtuals, que podreu distribuir per la part del cos que més us agradi! I per als homes aprensius, també disposem d'encaixades de mans electròniques. No deixeu passar aquesta oportunitat que només trobareu aquí!!

(No disponible per TV ni en grans superfícies. Oferta exclusiva per a majors de 16 anys, limitada a Península, Balears i el planeta Hekstior. Recomanació de presentació: un petó a cada galta, però oju, es només una recomanació. Limitada, segons existències, a les primeres 100.000 inscripcions. Aquest anunci és d'un poca-solta. Llegiu-vos les instruccions. En cas de dubte, consulteu amb el vostre psicòleg de capçalera, o pregunteu-li a la mama que sempre sap una mica de tot. Un cop obert, conserveu al frigorífic i consumir durant els tres dies següents. Envàs reciclable. Dipositeu-me al contenidor groc. Les autoritats sanitàries, tan corruptes com qualsevol altra, adverteixen que llegir amb moderació és la seva responsabilitat. La lectura d'aquest blog pot escurçar la seva vida i la dels que estan al seu voltant, però que hi farem, ja sabem que a aquest món s'hi ve a patir. Mind the Gap!! En cas de litigi, les parts se sotmeten a la jurisdicció de Punto Pelota. Producte sense gluten, però amb traces de cacauet. Conté sulfits, siguin el que siguin. Servir fred. Valor energètic del blog: 18 Kcal. x 100 posts. Apte per a celíacs, diabètics, vegetarians, daltònics, merengues i periquitos. Si vostè està embarassada o creu que pot estar-ho, la meva més sincera enhorabona, però sàpiga que, a la meva edat, és pràcticament impossible que jo en sigui el pare, així que no insisteixi, si us plau. Teniu dret a romandre en silenci; qualsevol cosa que digueu podrà ser utilitzada en contra vostra. En cas de patir tos, febre i malestar general, això és que ja us heu encostipat; i és clar, amb aquests canvis de temps... cuando hay gol en la Romareda, gol, gol, gol, gol, gol, gooooooooooooooooolllllllll!!!! Minuto 32 de la segunda parte, Real Zaragoza, 1 - Athletic Club de Bilbao, 2. En aquests moments es disposa a comparèixer en roda de premsa Sa Santedat, el President de la Generalitat. Atención, esto no es un juguete. No deixar a l'abast de nens menors de 3 anys ni d'afiliats a Ciutadans. Estem veient: Com qui sent ploure. Cap. 3: Lletra petita. A continuació: The Walking Dead, amb Mariano Rajoy i la nena pija aquella que fa de vicepresidenta i no me'n recordo mai del nom, tot i que em fa pensar en la nena de El Exorcista, no sé perquè, ja que ben mirat no s'hi assembla gens...)




T'agrada llegir?



16 comentaris:

  1. M'agrada llegir, actualment sobretot per internet! Em subscric al teu bloc. És important de llegir la lletra petita en tot! Però el teu bloc no ho és, de petit. Jo fa cinc anys i mig que sóc a la catosfera, i m'ha costat déu i ajuda d'arribar fins aquí...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vostè, senyora Bonals, és Déu dins la catosfera. És a tot arreu, tant com a creadora com a comentarista. Això no és una qüestió de temps, sinó de constància i bona feina. I tant si és important llegir la lletra petita en tot. I a vegades, inclús n'entenem alguna cosa!!!

      Moltes gràcies pel seu comentari. Espero que no torni a desaparèixer del meu blog, i li faig extensiu el regal posat en resposta a la senyora Carme.

      Elimina
  2. La meva mama m'ha dit que ho provi i que si no en surto satisfeta que li torni la subscripció i els petons fets servir. Ah, i també diu que no ens enredi, que l'actoràs aquell guapot, l'Steve Martin, fa pocs dies va ser pare amb 67 anys. I també m'ha dit que si la cosa s'anima ella també voldrà una suscripció. Petons meus i de la mama!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciada senyora Sílvia, si fos possible treure'm de sobre un cabàs d'anys i quedar-me només amb 67, encara empaitaria de nits per les discoteques senyores tan formoses com vostè, mentre de dia seguiria fent-me proves de paternitat per ordre judicial. Però tot això ja va quedar enrere fa molt, però molt de temps. En quant a la seva mama, espero frisós que me la presenti, mai se sap, això pot ser l'inici d'una gran amistat (y lo que surja, que deien abans els anuncis d'amistat de les revistes il·lustrades). Em sembla que a la lletra petita no diu res de garantia de devolució, però per a vostè i la seva mama ho pacto com a condició suplementària. Faig extensiva a vostè la resposta feta a la Carme. Si la seva mama ho vol, ja sap on trobar-me. Moltes gràcies.

      Elimina
  3. Coi! Sr Winston, això és una mena de traïció envers matiners i els que reaccionem ràpid. Ara ens surt amb una oferta? I els que estàvem inscrits abans, què? Ara, avui és hora de sortir amb ofertes? És que té tela, això eh?. O sigui: Reclamo els dos petons, un a cada galta, que m'ha dit la meva psicòloga de capçalera que això és bo per la salut. I no pateixi senyor Winston, que jo a la meva edat tampoc puc estar embarassada, o sigui que per aquest costat cap problema.

    Atentament

    la inscrita abans d'hora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a les quatre valentes que es van inscriure abans d'hora (senyora Bonals, senyora Carme, senyora Cantireta i senyora Sílvia) lis reservava un enviament especial de petons:

      http://www.324.cat/galeria/21554/10/altres/Petons-que-han-fet-historia (ho sento, no he sapigut hiperenllaçar-ho, encara sóc nou en això).

      N'hi ha un bon cabàs, per triar i remenar, reines. Moltes gràcies per la seva fe pre-publicitària.

      Elimina
    2. Miri Sr, Winston, el agraïment a la seva bona voluntat de reparació d'injustícies, fins i tot abans d'anar a veure els petons que han fet història ens enllaço directament per a les meves companyes valentes blocaires.

      I si vol que li expliqui com es fa li puc explicar per mail... aquí les mateixes normes del HTML no m'ho deixen explicar... ho he provat... es veue que encara no en sé prou.

      Petons

      Elimina
    3. Senyora Carme, espero frisós el seu correu:

      senyorstrike@gmail.com

      Com és evident, no està hiperenllaçat.

      Moltes gràcies.

      Elimina
  4. Jo m'ho estic pensant, no em fie molt de les ofertes.

    ResponElimina
  5. Distingit senyor Encaraestemaixí, fa vostè bé de no fiar-se'n de les ofertes, hi ha molt pillo i molt cabró suelto que només busquen el benefici fàcil. D'altra banda, haurà d'assumir que sempre pagarà per tots els productes que decideixi adquirir un preu superior al del seu cunyat, el veí del 5è 3a o el Peláez de Comptabilitat, amb la ràbia que això fa.

    Jo no el vull pressionar, però en cas de no inscriure's, li puc enviar un trencament de cames virtual enlloc dels dos petons digitals. Vostè mateix.

    Naturalment, l'amenaça era una broma.

    O no.

    Moltes gràcies pel seu comentari.

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. Estimat senyor Josep, aquesta pregunta té doble intenció? Té algun significat ocult l'expressió "ser del gremi"? Es que jo, aquest vocabulari del jovent, no el capto gaire...

      Elimina
    2. Em referisc al gremi publicitari (creatiu, dissenyador, guionista, ulleres de pasta...)

      Elimina
  7. Serà un plaer seguir-lo, tot i que no arribo a llegir la lletra menuda, l'oferta és temptadora.

    Aferradetes!

    ResponElimina

Només acceptaré missatges per escrit. Ignorin el contestador automàtic, si us plau