dimecres, 22 de maig de 2013

Wert


¿I al ministre d'educació no el voldria fitxar el Chelsea, també?

               (ui, disculpeu, em sembla que m'he equivocat de foto)

14 comentaris:

 1. No m'estranya que t'hagis equivocat de foto, jo trobo que s'hi assembla...

  El Chelsea? Jo encara el veuria massa a prop. No hi ha algun lloc millor, a les antípodes?

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tant si s'hi assembla. En cos i en esperit! D'aquí que m'hagi "equivocat"...

   Elimina
 2. Estimada senyora Carme, coincideixo amb vós que encara fora massa a prop; si de mi depengués, l'enviaria als anells de Saturn. Ara bé, com que sembla que alguns indesitjables de Madrid han obert camí cap a Londres, millor allí, espanyolitzant la city, que no pas xulejant pels despatxos de la capital d'Espanya, no troba?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Trobo, trobo, senyor Strike, i tant que ho trobo... espanyolitzar la city, quina gran idea!!! Crec que tindria feina per unes quantes vides... entretingut sí que n'estaria.

   Potser tindríem una mica de calma per aquest nostres barris... ara que ho penso, no duraria gaire per això... no ens féssim il·lusions, que ja se sap que al govern de Madrid, tenen indesitjables de recanvi.

   Elimina
 3. Bravo, avi. I podria españolitsar als escosessos, que tambié bona falta lis fa. Buenu, i anar dient allò de "jo no envié mis naves a luchar contra los elementos", que es com una excusa també molt de meseta per no admetre la humillant derrota militar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Només cal veure, estimada Camèlia, com en parlen d'aquesta batalla des de l'altre banda del canal de la mànega. Un petó a tu i un a la mama.

   Elimina
 4. Respostes
  1. Moltes gràcies, senyor cansat que descansa. Venint de vós, l'afalac val el doble.

   Elimina
 5. Doncs miri, li té una forta retirada!! :)
  Si em deixa triar, jo l'enviaria a algun forat negre d'aquests que hi ha per l'espai ... a espanyolitzar als desapareguts.

  Bessets amb pessics!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimada senyora Sa Lluna, el perill d'enviar-lo a un forat negre és que no sabem què hi ha a l'altra banda. Podria tornar clonat en un centenar de la seva espècia, per exemple, i això seria la fi del món.
   El que si que clonaré, amb el seu permís, són els seus bessets i pessics. Senzillament, m'encanten!

   Elimina
 6. No heu sentit a parlar d'un anunci per qui vulgui anar a Mart, en viatge sense retorn, i pagant molts diners?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs no, distingida senyora Bonals, és que jo no tinc televisor, i suposo que vós feu referència a un anunci d'aquest mitjà. De totes maneres, no és una mala idea. Ara que, a poder ser, l'hauríem d'enviar sense vestit espacial i sense oxigen. Per si de cas!

   Elimina
 7. Hi ha persones que és millor ignorar i desoberir. Com qui sent ploure.

  ResponElimina
 8. Moltes gràcies, senyora amb cognom il·lustre retocat per les forces de l'ordre imperants per a que soni més a cristiano (no Ronaldo, sinó el de tota la vida). Aquesta frase de "Com qui sent ploure" ja l'havia sentit jo en algun lloc, però no recordo on...

  ResponElimina

Només acceptaré missatges per escrit. Ignorin el contestador automàtic, si us plau