dimecres, 15 de maig del 2013

Pensionistes Privatitzats (PP)




Des que m'han retallat -successivament- la pensió, estic pensant en afiliar-me al PP. Jo vaig justet de diners, i m'han dit que ells en tenen de SOBRES.

11 comentaris:

  1. Avui no diré res, que estic rient i no puc parlar... he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he...

    ResponElimina
    Respostes
    1. He, he, he... això... he, he, he... això és contagiós, eh?... he, he, he...

      Elimina
  2. N'hi ha, d'alternatives. Perdone'm la autocitació i la sobretot claredat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt fines i acurades, les alternatives, senyor Encaraestemaixí. I en quant a la seva autocitació, no només li perdono, sinó que l'animo a fer-ne totes les que vulgui. Faltaria més!

      Elimina
  3. A mi m'han retallat tant que em costa trobar el cervell. De vegades penso que és el confetti del carrer. Però d'això se'n diu sarcasme. M'afegeixo a les rialles de la Carme: hehehehehehehehe...

    Gràcies per passar per casa. M'ha fet feliç llegir-vos :0)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'ha fet feliç el seu sarcasme, senyora Cantireta. A més, dona gust passar per casa seva, amb tot tan net i tan ben posat. De totes maneres, pensi que de tant i tant ja hi passo, però no sempre m'animo a entrar-hi.

      Elimina
    2. Si faig un poema complicat és per esbandir la tristesa o l'avorriment. Ja sap, sinyó Strike, que el meu somriure s'encomana. No passi ànsia i deixi molletes, que jo tindré les tisanes i les galetes a punt ;)

      Ah! I un petonet, clar!!

      Elimina
  4. Faci, faci un pensament, que així com anem tindran més afiliats que de costum ... diuen que són ben gruixudes aquestes sobres misterioses que ningú té i que tothom comenta.:)

    Avui, bessets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyora de Sa Lluna, m'encanta la manera que té de comiat: aferradetes, bessets... amb vós dec ser el centenari més feliç sobre la capa de la terra, ja que tot i ser pobre, sóc alhora ben ric. Vostè ja m'entén.

      Elimina
  5. Aguanta! Aguanta! No prenguis decisions precipitades i recorda què dèia en Llach: " si tu l'estires fort per...."

    ResponElimina
  6. Ja prou que aguanto, ja! Però vostè comprendrà, senyora de cognom il·lustre en el món de les arts catalanes, que només d'aguantar un no pot viure. En fi, de totes maneres, com menjo poc i gairebé no surto al carrer...

    ResponElimina

Només acceptaré missatges per escrit. Ignorin el contestador automàtic, si us plau